Εκτύπωση αυτής της σελίδας
giati06

ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Σε κάθε χώρο πρασίνου ο χλοοτάπητας είναι το βασικότερο στοιχείο για την ουσιαστική ανάδειξη του αρχιτεκτονικού σχεδίου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό απο έναν καταπράσινο χλοοτάπητα στον κήπο σας.

Για να δημιουργήσουμε έναν χλοοτάπητα μπορούμε είτε να τον σπείρουμε είτε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα ρολά (sod).

 

01 Παρόλο που η σπορά μοιάζει να έχει μικρότερο κόστος ο κίνδυνος της αποτυχίας είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα την επανάληψη της και την σταδιακή αύξηση του κόστους.
01 Με τον έτοιμο χλοοτάπητα εξασφαλίζουμε σίγουρο και άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τον κίνδυνο απωλειών που παρατηρούνται στα νεαρά στάδια της ανάπτυξης του χλοοτάπητα.
01 Ενώ η σπορά γίνεται μόνο το Φθινόπωρο και νωρίς την Άνοιξη ο έτοιμος χλοοτάπητας μπορεί να τοποθετηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
01 Ο έτοιμος χλοοτάπητας μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε χώρους όπου η σπορά είναι αδύνατη είτε λόγω κλίσης είτε άλλων περιορισμών.
01 Με τον έτοιμο χλοοτάπητα αποφεύγεται η ανάπτυξη ζιζανίων που μπορεί να υπάρχουν στο χώμα λόγω ανταγωνισμού.
01 Ο χλοοτάπητας είναι έτοιμος για χρήση εντός ολίγων ημερών σε αντίθεση με την σπορά όπου χρειάζεται τουλάχιστον 1 με 2 μήνες.
01 Στον έτοιμο χλοοτάπητα το φυτικό υλικό των ποικιλιών που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως ανώτερης ποιότητας απο τους αντίστοιχους σπόρους που βρίσκονται στο εμπόριο.
01 Με την εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα υπάρχει πάντα η τεχνική υποστήριξη μιας εταιρείας απολύτως εξειδικευμένης στον αντίστοιχο τομέα.